Tjänster

Varför R Lundqvist Måleri AB?

IMG_0130

Vi utför samtliga tjänster inom måleri både in- och utvändigt och det som skiljer oss från mängden är att vi fokuserar på perfektion.

Underarbetet är helt avgörande för lyckat resultat och vi lägger därför stor energi i att göra jobbet gediget redan från början. Vi nollställer ytan och bygger upp den på nytt vilket skapar förutsättningar för mycket goda resultat som håller kunden nöjd i många år. Grundarbetet och perfektionen gör att våra kunder eftersträvar samma standard även i övriga utrymmen då kvalitetsskillnaden annars blir för stor. Det vilket leder i sin tur till betydligt fler förfrågningar än kundernas egentliga ursprungsplan då man vill uppnå perfektion på en helt ny nivå för en riktigt snygg helhet. 

Vi håller vad vi lovar! Vi kommer i utsatt tid, kommunicerar regelbundet med kunden och levererar vid överenskommen tidsram. Vi besöker alltid kunden och lämnar offert med fasta priser för arbetskostnad och material. Det uppstår därför sällan några oklarheter kring vad som ingår och vad den slutgiltiga summan blir vilket främjar alla parter. Vi har stor respekt för att prisbilden är avgörande vid beslut och vill göra det enkelt redan från början.

ROT-avdraget administreras självfallet av oss och vi har ett gott samarbete med Skatteverket för att underlätta för kunderna.

I övrigt samarbetar vi med ett antal partners inom byggbranschen och har därför möjlighet att förmedla tjänster utöver måleri. Många har svårt att få tag på duktiga hantverkare och vi rekommenderar därför endast väl trogna och beprövade partners som ligger i linje med vår affärsidé.

Måleri med kvalitet och garanti – grundarbete och perfektion är vår framgång!

Ronny med personal hälsar dig välkommen

IMG_0176IMG_0148IMG_0196

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>